Hirdetés

Egy nagy név már biztos, hogy szerepelni fog Quentin Tarantino utolsó filmjében

|

Akik ismerik a rendező munkásságát, azoknak talány annyira nem is lesz nagy meglepetés.

Hirdetés

Még 2022 novemberében futottak be a hírek, miszerint a legendás filmes, Quentin Tarantino megerősítette, hogy valóban befejezi 10. filmje után. Amennyiben pedig tényleg tartja is majd magát ehhez, ez számunkra azt jelenti, hogy már csak egyetlen alkotásra számíthatunk tőle, amiről legutóbb még tavaly márciusban tudtunk meg valamivel többet.

Nem sokat hallottunk azóta az egyelőre a The Movie Critic (A filmkritikus) név alatt futó projektről, azonban most újabb izgalmas hírek kerültek a felszínre. Egyre több forrás erősíti meg ugyanis, hogy Brad Pitt részese lesz Tarantino búcsúprojektjének, legalábbis minden jel erre mutat.

Hirdetés

A választás annyira nem meglepő, hiszen a páros már többször dolgozott együtt, először még 2009-ben a Becstelen brigantykban, majd legutóbb 2019-ben, a Volt egyszer egy... Hollywoodban, utóbbiban nyújtott alakításáért még a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat is zsebre tehette Pitt.

Tekintve, hogy Tarantino utolsó projektjéről beszélünk, elég jó esélyt látunk arra, hogy több olyan színész is feltűnjön majd a produkcióban, akikkel már korábban is együtt dolgozott. Leonardo Di Caprio, Samuel L. Jackson vagy éppen Margot Robbie is szóba jöhet, és akkor még tényleg csak pár nevet említettünk, akikre nagy összegekben mernénk fogadni, hogy jelen lesznek majd a Oscar-díjas rendező utolsó filmjében, de Christoph Waltznak, Steve Busceminek, vagy a legendás Tim Rothnak is nagyon tudnánk örülni, aki egyébként négy Tarantino filmben is szerepelt már.

Ti kit látnátok szívesen az utolsó Tarantino filmben?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)