Hirdetés

Egy napra kiállították a világ legdrágább képregényét

|

Először és valószínűleg utóljára lehetett élőben megnézni a világ legdrágább képregényét, az Action Comics legelső számát.

Hirdetés

Legutóbb beszámoltunk róla, hogy egy lelkes gyűjtő megvette a világ legdrágább képregényét, az Action Comics első számának egy kitűnő állapotú példányát, most pedig a New York Comic Con kiállításon a nagyközönség élőben is megcsodálhatta ezt a történelmi fontosságú képregényszámot. A füzetet egy külön autóban hozták a rendezvényre, ahol egész végig biztonsági őrök vigyáztak rá, szóval elég komolyan vették a dolgot.

A képregényt egyébként Zurzulo és Stephen Fishler vásárolták meg, akik a Metropolis Collectibles és a ComicConnect.com tulajdonosai is egyben. A Metropolis ugyan sokféle régi képregényes ritkaság értékesítésével foglalkozik, de a legfontosabb termékük mindenképpen az Action Comics #1, amiből elmondásuk szerint mindössze 100 darab maradt meg, Fishler szerint pedig már most vannak, akiket érdekelne a 9.0-ás állapotú példány megvásárlása.

A tulajdonosok viszont egyelőre inkább türelmesen várnak és úgy döntöttek, hogy mutatnak a képregényrajongóknak valami igazán ritkát: "Nagy rajongói vagyunk a popkultúrának, ez pedig az egyik legnagyobb ilyen témájú rendezvény az évben. Úgy gondoltuk, hogy még királyabb lehetne az egész, ha elhoznánk a világ legértékesebb képregényét."

A képregényt egész nap meg lehetett tekinteni, és a biztonság érdekében folyamatosan vigyáztak rá mind hagyományos, mind pedig álruhás biztonsági őrök. Ti mit gondoltok? Melyik a kedvenc képregényetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)