Hirdetés

Egy rémálomba illő történetre kattantak rá a magyar Netflix-nézők

|

A Nem versz át című sorozat átadta helyét egy még rejtélyesebb sztorinak, ami ráadásul meg is történt. Pedig nehéz elhinni.

Hirdetés

A Tindler Swindler készítőinek új minisorozata berobbant hazánkban, az Igazi amerikai rémálom pillanatok alatt a legnézetebb műsor lett hazánkban. A leírás szerint egy valódi sztori szálait próbálhatjuk meg együtt kibogozni, 2015-ben egy pár betörés és emberrablás áldozatává válik, de amikor a nő előkerül, megvádolják őket, hogy megrendezték a saját kálváriájukat.

Lubickolhatsz a rejtélyekben (magyar szinkronnal is), ehhez bőven elég ide kattintani, de ha az érdekel, hogy miket néznek még a hazai előfizetők, akkor természetesen alább láthatod a Top 10 felkapott sorozat listáját is, hátha kedvet kapsz az egyébként igen színes felhozatal valamelyikéhez. A krimikre való ráhangolódásunkat mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Nem versz át és a Forst nyomozó még mindig előkelő helyen tanyáznak.

Hirdetés

Íme a Top 10 legnézettebb sorozat Magyarországon a Netflix kínálatából:

  1. Igazi amerikai rémálom
  2. Nem versz át
  3. Forst nyomozó
  4. A nagy pénzrablás: Berlin
  5. Yellowstone
  6. Titokzatok üzenetek
  7. A fiú, aki lenyelte a világegyetemet
  8. Én, és a Walter fiúk
  9. A Sun fivérek
  10. Az vagy, amit eszel: Az ikerkísérlet

Te mit nézel most éppen, mit ajánlanál nekünk, másoknak?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)