Hirdetés

Egy szereplőt sem tudunk majd őszintén szeretni a Sárkányok házában

|

A Trónok harca előzménysorozatában nem lesz egy olyan közkedvelt karakter sem, mint Arya Stark. Ezt maga George R. R. Martin jelentette ki.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy fantasy sorozat sárkányokkal, lovagokkal, örökösödési háborúkkal és itt-ott mágiával, olyan emberi karakterekkel volt tele a Trónok harca, amilyeneket a kisképernyőn ritkán látni; többek közt ez lett sikerének titka. Senki sem volt tisztán jó és tisztán gonosz, mindenki önző volt és esendő.

Az eredeti regények írója, George R. R. Martin, aki most a szintén HBO-n bemutatandó Sárkányok házán dolgozik, elmondta: a Targaryen családról szóló előzménysorozatban ezt még inkább hangsúlyozza. Annyira, hogy egy karakter sem lesz, akit mindenki őszintén kedvelhetne. A Trónok harcában sem volt sok, de egyvalakit mégis kiemelt az író: az apja halálát megbosszúló Arya Starkot.

Hirdetés

A kétszáz évvel a Trónok harca előtt játszódó sorozatról Martin a The Hollywood Reporternek nyilatkozott. Mint mondta:

Erős, zsigeri, sötét, mint egy Shakespeare-tragédia. Sehol egy Arya - a szereplő, akit mindenki szeret. Mind tele van hibával. Mind emberi. Jót tesznek, rosszat tesznek, hatalomvágy, féltékenység, régi sérelmek hajtják őket. Pont, mint az embereket. Pont, ahogy megírtam őket.

A Trónok harca egyébként a jelek szerint az lesz az HBO-nak, ami a Star Wars-univerzum a Disney+-nak. Jelenleg három animált és négy élőszereplős sorozaton dolgozik a stúdió, azaz a következő évek Martin karaktereiről szólnak majd a streaming platformon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)