Hirdetés

Egy teljesen új LMBTQ karakter debütál a Marvel's Voices: Pride képregényben

|

Ezúttal nem egy régebbi szereplő múltját írja át a Marvel Comics, új szuperhőst alkotnak.

Hirdetés

Júniusban a Pride hónap kapcsán a Marvel Comics egy Marvel's Voices: Pride című egyszeri kiadvánnyal készül. A füzetben a kiadó LMBTQ hősei bukkannak majd fel, a történetekért pedig LMBTQ írók és rajzolók felelnek - a teljesség igénye nélkül Steve Orlando, Anthony Oliveria, Allan Heinberg, Jim Cheung, és Mariko Tamaki munkájára is számíthatunk. 

A már korábban megismert szereplők mellett egy teljesen új LMBTQ karakterrel is készülnek a szerzők, ő a Marvel's Voices: Pride füzetben fog először debütálni.

Hirdetés

A Marvel's Voices: Pride megjelentetésén túl a Marvel alternatív borítókkal is készül különböző füzetekhez, ezeken olyan LMBTQ képregényhősök szerepelnek majd, mint America Chavez, Black Cat, Daken (Wolverine fia), Hulkling és Wiccan, Iceman, Moondragon, Mystique, Northstar vagy Valkyrie.

Magához a Marvel's Voices: Pride kiadványhoz is készül egy alternatív borítókép, ami az 1985-ös "Marvel's 25th anniversary" borítókereteket másolja le, ezúttal kizárólag LMBTQ hősökkel. Ezt alább meg is tudjátok nézni.

A Marvelt és más kiadókat gyakran éri vád azért, mert korábbi, eddig heteroszexuális karaktereket alakít át LMBTQ szereplőkké (Jégemberről, vagyis Icemanről több évtized után derült ki, hogy meleg, holott számos nőhöz fűzték gyengéd szálak korábban). Ilyenkor mindig az az érv kerül elől, hogy miért nem egy teljesen új karaktert vezetnek be már alapvetően is LMBTQ szuperhősként.

Most pontosan ez fog megtörténni. Meglátjuk, a kritikus hangok hogyan reagálnak minderre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)