Hirdetés

Egy új hős és Homelander is felbukkant a The Boys új kedvcsinálójában

|

A hónap hetedik napján befutott a legújabb Seven on 7 című hírműsor, ami a The Boys univerzumának híreiről mesél.

Hirdetés

Amíg befut végre a The Boys harmadik szezonja, addig az Amazon nagyon cuki hírműsorokat tölt fel a Vought International YouTube csatornájára. Ezek a videók meglepően sokat mesélnek a széria világáról, és itt-ott pár új karaktert is belengetnek.

A hírek között most Blue Hawk bemutatkozását is láthattuk, aki egyébként egy teljesen új karakter, tehát nem Garth Ennis és Darick Robertson képregényéből származik.

Hirdetés

Kíváncsiak leszünk majd, hogy az új "hősünk" hogyan passzol a sztoriba, de amíg erről elmélkedünk, addig a Seven on 7-ben megnézhetjük, hogy mi a helyzet Hughie-val, hogyan ünneplik a karácsonyt a szuperhősök világában, és meghallgathatunk egy szívhez szóló beszédet Homelandertől is.

Még mindig nem tudjuk, hogy a The Boys harmadik évada mikor érkezhet, de ezekkel a videókkal mi bírni fogjuk a várakozást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)