Hirdetés

Egy újabb halottnak hitt szereplő térhet vissza a Thor: Love and Thunderben?

|

Lassan már megszokhatjuk, hogy ha egy képregényfilm-szereplő meghal, akkor az egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem térhet vissza a későbbiekben.

Hirdetés

Már folynak az előkészítő munkálatok a Thor: Love and Thunder mozin, mely az asgardi nép jövendőjének egy nagyon fontos állomása lesz. Mivel a címszereplő a galaxis őrzőivel indult küldetésre, így a Tessa Tompson által alakított Valkűr vette át az isten kolónia irányítását; hozzá talán egy másik fontos asgardi csatlakozhat.

A filmet rendező Taika Waititi jelenleg is dolgozik a mozi előkészületein, melynek forgatásai a tervek szerint januárban kezdődnek majd Ausztráliában. Nemrégiben azonban Új-Zélandról osztott meg képeket Instagramján, ahol Idris Elbával látogattak el egy rögbimeccsre.

Hirdetés

A színész eddig az összes Thor-filmben feltűnt, mint a bifrosztöt őrző Heimdall.

A karakter azonban a Bosszúállók: Végtelen háború elején életét adta azért, hogy a Föld hősei értesüljenek Thanos érkeztéről. Halála ráadásul a képernyőkön zajlott, tehát a filmet rendező Russo-testvérek biztosra mentek, hogy a nézőknek ne legyen kétségük: Heimdall meghalt.

Persze, ahogy azt már megszokhattuk, egy ilyen halál ritkán jelenti a Marvel univerzumban, hogy végleg elbúcsúzhatunk az adott karaktertől, így Waitit és Elba találkozása talán többről is szólhat, mint pusztán a rögbi szeretete.

Mindez persze erősen spekuláció, tehát a hivatalos álláspont szerint Heimdall továbbra is halott,  de egy halvány reménysugár talán felcsillant, hogy visszatér a közkedvelt szereplő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)