Hirdetés

Egy víziszörny is feltűnik a Doctor Strange 2-ben?

|

Egyes pletykák szerint a Marvel egy nagyon régi szereplőt ásott elő a több évtizedes múltjából a Doctor Strange 2 kedvéért.

Hirdetés

Valószínűleg semelyik készülő Marvel filmet nem várják annyira a rajongók, mint a Doctor Strange folytatását, amelyben a mágus az egész multiverzumot fogja a feje tetejére fordítani, ezzel megnyitva az utat a képregénykiadó különféle alternatív univerzumai előtt.

A stúdió már elkezdett megágyazni a filmnek, hiszen mind a WandaVision, mind a Loki utalásokat tett a multiverzumra, most pedig az is szóba került, hogy a Marvel egy-két meglepő karaktert is elővesz az archívumából a film kedvéért.

Hirdetés

A CBR szerkesztői szúrták ki, hogy Yenifer Molina színésznő önéletrajza nemrég azzal egészült ki, hogy részt vett egy "Gargantos Fight 2" névvel illetett jelenet leforgatásában, bár a leírásból nem derül ki világosan, hogy ebben pontosan milyen szerepet játszott. Aki esetleg nem tudná, hogy ki az a Gargantos, az ne aggódjon, ugyanis egyáltalán nem közismert karakterről van szó: Namor csápos ellenfele először 1969-ben tűnt fel a Sub-Mariner tizenharmadik lapszámában, aztán két évtizeddel később az X-Factor egyik 1989-es számában szerepelt ismét.

Molina egyébként a profilja alapján még viszonylag új a színészi pályán, eddig csak kisebb mellékszerepei voltak, szóval valószínűleg a Doctor Strange-ben sem a főhősök között fog majd feltűnni, de ettől függetlenül nagyon kíváncsian várjuk, hogy ez a szörnyeteg mégis hogyan illeszkedik bele majd a film rendkívül elborultnak ígérkező történetébe.

A Doctor Strange az Őrület Multiverzumában bemutatója jövő márciusban várható. Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)