Hirdetés

Egy zseniális rajongói plakát elképzelte, ki lehetne a Menyasszony lánya a Kill Bill 3-ban

|

Többekben felmerült már, hogy Uma Thurman lánya lehetne az esetleges Kill Bill 3 tökéletes főszereplője.

Hirdetés

Nagyon sok Kill Bill-rajongó várja, hogy Quentin Tarantino egyszer bejelentse, a Vol. 1 és Vol. 2 után készül a Kill Bill: Volume 3, vagyis trilógiává bővül a történet. Abban mindenki egyetért, hogy a harmadik filmnek már Uma Thurman karakterének, Beatrix Kiddónak a lányáról kellene szólnia. Ezt a vonalat vitte tovább most egy rajongói grafika.

Spdrmnkyxxiii pedig nem bízta a véletlenre a dolgot, Uma Thurman és Ethan Hawke valódi gyermekére, Maya Thurman-Hawke-ra osztotta ugyanis ezt a szerepet.

Hirdetés

A fiktív plakát hatalmas sikert aratott az Instagramon, ami ne is csoda, Spdrmnkyxxiii remekül megkomponálta a képzeletbeli harmadik epizód poszterét, Maya pedig (legalábbis a kép alapján) tökéletes lenne Beatrix Kiddo lányának szerepére. 

Azt persze nem lehet tudni, hogy Tarantino valaha is leforgatja-e a Kill Bill harmadik részét, de ha igen, akkor nagyon reméljük, hogy gondol majd Maya Thurman-Hawke-ra is.

Az első Kill Bill filmben Vernita Greent alakító Vivica A. Fox egyébként egészen más irányt javasolt: ő saját filmbéli karakterének lányát helyezné a középpontba, a szerepre pedig Zendayát szemelte ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)