Hirdetés

Még mindig sok gyermek kap nevet a Trónok harcából, Arya a legnépszerűbb

|

Mókás statisztika került nyilvánosságra az Egyesült Királyságból, ahol rengeteg szülő választ sorozatokból és filmekből nevet gyermekének, a Trónok harca szereplői például kifejezetten trendinek számítanak.

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy rengeteg rajongója van például a Trónok harcának, de még így is meglepő látni, hányan szeretik annyira a sorozatot, hogy az életük részévé is teszik egy kis részét. A BBC által közzétett statisztikákból kiderült, hogy Angliában és Walesben például rengetegen nevezték el gyermeküket egy westerosi szereplőről.

Hirdetés

A legnépszerűbb Arya volt, akiről tavaly háromszáz lányt neveztek el, amit így többször használtak, mint a hagyományos Maryt, vagy Catherine-t. Hatvankilenc esetben választották a szülők a Khaleesi nevet, míg Daenerys eredeti nevét csak négyszer, de született tizenegy Tyrion, öt Sansa és három Brienne is. Nemcsak az HBO sorozata ihlette meg a brit szülőket, képregényes karakterek után kilencven fiút Loki után neveztek el, tizennyolcat Thornak, tizenhatot pedig Superman eredeti neve után Kal-Elnek. A Star Wars visszatérése kapcsán ötvennégy kis Kylo, tizenhét ifjú Rey és tizenkét Anakin is született 2016-ban. Észrevehető egyébként, hogy szinte mindegyik univerzum esetében azok a karakterek voltak a legnépszerűbbek, akiket brit színész alakított, de ez valahol érthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)