Hirdetés

Egyetlen film sem nyitott olyan jól a járvány kitörése óta, mint a Venom 2

|

Az első hétvége bevételei felülmúlták az eddigi rekordot tartó Fekete Özvegy számait.

Hirdetés

Kiváló rajtot produkált a nálunk Venom 2 - Vérontó címmel vetített Venom: Let There Be Carnage, ugyanis a nyitóhétvégén nem kevesebb, mint 90,1 millió dollárig jutott a tengerentúli mozikban az Andy Serkis rendezte képregényfilm. Ezzel egyrészt 13,2 milliót vert rá a járvány alatti csúcstartó Fekete Özvegy teljesítményére, de a mi még meggyőzőbb, képes volt túlszárnyalni az első rész 2018-as első rész eredményét.

Mellesleg igen kevésen múlt, hogy minden idők legjobb októberi startját is a megszerzett skalpjai között tuja az Eddie Brock testén osztozó földönkívüli szimbióta, ám ehhez az Oscar-díjas 96,2 milliós nyitányát kellett volna felülmúlnia. Nem kizárt, hogy más körülmények között sikerült volna.

Hirdetés

Érdekes lesz látni, hogy miként alakul a verseny az év végére csúszott nagyágyúk között a mozipénztáraknál, mert könnyen elhappolhatja az imént megszerzett címet a Venom 2-től Egyesült Államokban csak október 8-án debütáló Nincs idő meghalni, az október 22-ére halasztott Dűne, vagy a szintén Marvel-adaptáció Örökkévalók.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)