Hirdetés

Egyik legfontosabb szereplője nélkül folytatja tovább a netflixes A Bridgerton család

|

A színészből egykettőre világsztárt csinált a Netflix sikersorozata, szóval a jövőben több nagyszabású filmben is számítsunk a jelenlétére.

Hirdetés

Nem lesz benne a Netflix kosztümös sikersorozata, A Bridgerton család második évadában Regé-Jean Page karaktere, Simon Basset, azaz Hastings hercege. A streamingszolgáltató ezt maga jelentette be, méghozzá a sorozatban jártasak számára ismerős köntösben, Lady Whistledown-szerű cikkben, lásd a cikk alján.

A hírt a színész is megerősítette, nemcsak közösségi médiás profiljain, de a Varietynek adott interjújában is, ahol elmondta: pont az volt vonzó számára a szerepben, hogy egyetlen évadban, kvázi antológiasorozatos keretben gondolkoztak vele kapcsolatban. Távozásának híre minden bizonnyal azokat sem lepte meg, akik olvasták az alapul szolgáló Julia Quinn-regényeket, hiszen Simon főképp a regénysorozat első kötetében, A herceg és énben játszik fontos szerepet.

Hirdetés

Arról se feledkezzünk meg, hogy a sorozat egy csapásra felkapott világsztárt csinált Page-ből: a 2018-as Ragadozó városokban is látott színész a széria 2020. végi premierjét követően olyan nagyszabású filmekben kaparintott meg szerepeket, mint a Dungeons & Dragons készülő filmadaptációja vagy a Bosszúállók: Végjátékot is leszállított Russo testvérek netflixes akciófilmje, a Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével érkező The Gray Man. Arról ne is beszéljünk, hogy a brit fogadóirodák hónapok óta őt tartják az egyik legesélyesebb befutónak a következő James Bond szerepére - na nem mintha fogadóirodák megérzései alapján osztogatnának szerepeket a filmiparban, mindenesetre ez is csak még tovább bizonygatja a színész hirtelen jött népszerűségét, meg azt is, hogy amúgy se lenne ideje visszatérni a sorozathoz.

Regé-Jean Page mint Simon Basset A Bridgerton családban (Bridgerton)

A streamingszolgáltató saját adatai szerint A Bridgerton család a valaha volt legnagyobb sorozatpremierjük: az első négy hétben 82 millió háztartásban indították el, legyűrve ezzel a Vaják rajtját is. Igaz, a szám valójában azt takarja, hogy hány előfizetéssel néztek meg belőle minimum két percet, a Netflixnél ugyanis már ennyi nézési idő is beleszámít a nézettségbe. 

A második évad forgatása valamikor most tavasszal rajtolhat el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)