Hirdetés

Együtt zúznak a titánok a Godzilla x Kong: Az új birodalom friss, magyar feliratos előzetesében

|

Kong és Godzilla összefog, hogy megmentsék az emberiséget közös ellenségüktől.

Hirdetés

Immáron tizedik éve építgeti töretlen lelkesedéssel a Legendary Pictures és a Warner Bros. Pictures közös, MosterVerse néven ismert filmes univerzumát. Eleddig négy mozifilmet (Godzilla, Kong: Koponya-sziget, Godzilla II - A szörnyek királya, Godzilla Kong ellen), továbbá egy animációs (Koponya-sziget) és egy élőszereplős sorozatot (Monarch: A szörnyek hagyatéka) láthattunk, de már az ajtónkon kopogtat a soron következő produkció Godzilla x Kong: Az új birodalom címmel.

Az utóbbi ismét összehozza az egymást nem különösebben szívlelő két titánt, a természet őrzőjét és az emberiség védelmezőjét, akik kénytelenek félretenni egymás iránti ellenszenvüket, ha úrrá akarnak lenni egy új, a bolygónk belsejéből érkező fenyegetésen. Háború készül, amely nemcsak az emberiséget törölheti el a Föld színéről, de mechanikus karral felturbózott Kong és az új színekben játszó Godzilla számára is elhozhatja a véget. Ellenfelük egy gigantikus orangután és az ő serege, amivel szembeszállva külön-külön biztosan elbuknának, mint azt a legújabb trailer is egyértelművé teszi.

Hirdetés

A Mothra visszatérését és egy új kaidzsú felbukkanását is ígérő produkciót Adam Wingard (Godzilla Kong ellen) rendezte Terry Rossio (A Karib-tenger kalózai), Simon Barrett (The Guest) és Jeremy Slater (Halállista) forgatókönyve nyomán. A szereplők között pedig - akik remélhetőleg többek lesznek biodíszletnél - olyan neveket találunk, mint Rebecca Hall (Godzilla Kong ellen), Brian Tyree Henry (Örökkévalók) és Dan Stevens (A szépség és a szörnyeteg).

A Godzilla x Kong: Az új birodalom március 28-án veszi birtokba a magyar mozik vetítővásznait. Ti megnézitek majd?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)