Hirdetés

Ekkor érkezhet az egyik legjobban várt Star Wars-sorozat, a The Acolyte

|

Ha minden jól megy, már nem is kell olyan sokat várnunk az élőszereplős produkció érkezésére.

Hirdetés

Azt már egészen régóta tudjuk, hogy Amandla Stenberg főszereplésével készül a Köztársaság Fénykora időszakában játszódó Star Wars sorozat, a The Acolyte, amiről több izgalmas részletet is megtudtunk a még tavaly áprilisban lepörgött Star Wars Celebration keretein belül. Ezt követően azonban nem sokat hallottunk a Disney+ felületére érkező projekt felől, a premiert valamikor 2024-re datálták.

Most viszont jó hírek érkeztek a megjelenéssel kapcsolatban, így némileg közelebb kerültünk a megfejtéshez is, ugyanis a Collider értesülései alapján kiderült, hogy már valamikor a nyár folyamán befuthat majd a Star Wars: The Acolyte, így már nem is kell olyan sokat várnunk az érkezésére.

Hirdetés

Érezhetően hatalmas a hype a sorozat körül, amiben Stenberg mellett egyébként feltűnik majd többek között Lee Jung-jae, Joonas Suotamo, Jodie Turner-Smith, Manny Jacinto és Charlie Barnett is. Szóval bőven van miért izgatottnak lenni, remélhetőleg legközelebb már a pontos premierdátummal csekkolhatunk be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)