Hirdetés

Ekkortól lesz itthon látható az új The Walking Dead sorozat és a Fargo 5. évada

|

Mindkét produkciót az AMC tűzi műsorra.

Hirdetés

Amikor a közelmúltban befutott a Rick és Michonne spin-off sorozat, a The Walking Dead: The Ones Who Live első előzetese, az AMC azt ígérte, hogy február 25-én fog debütálni a széria, természetesen a karaktereket játszó színészek (Andrew Lincoln és Danai Gurira) főszereplésével. A kérdés már csak az volt, hogy a magyar rajongók mikortól láthatják a két közkedvelt karakter visszatérését, és az AMC vadonatúj közleményének köszönhetően már ezt is tudjuk. 

A The Walking Dead: The Ones Who Live első részét az amerikai premierrel egyidőben, eredeti nyelven, magyar felirattal láthatják a nézők, hazai idő szerint február 26-án, hétfőn, hajnali 03:00-kor, majd még aznap este 22:00-kor magyar szinkronnal is megtekinthető lesz - mindkettő az AMC csatornán.

Hirdetés

A sztoriról továbbra sem tudunk túl sok konkrétumot, de ez a sorozat hivatalos leírása: 

Andrew Lincoln és Danai Gurira visszatérnek a szeretett karakterek, Rick Grimes és Michonne szerepébe a Walking Dead univerzum várva várt következő sorozatában. A The Walking Dead: The Ones Who Live két olyan karakter nagyívű szerelmi története, akiket átformált a körülöttük megváltozott világ. Akiket szétválasztott a távolság és egy megállíthatatlan erő. Az egykori énjeik szellemei. Rick és Michonne egy másik világba kerül, ami a halottak elleni háborúra épült... és ami végül az élők elleni háborúba torkollik. Rá tudnak találni egymásra, és arra, akik voltak egy olyan helyen és helyzetben, amilyenben még nem volt részük? Vajon ellenségek ők? Szeretők? Áldozatok? Győztesek? Egymás nélkül vajon élőnek számítanak-e - vagy rá fognak döbbenni, hogy ők is csupán kóborlók.

Az AMC felhívta rá a figyelmet, hogy nem a The Ones Who Live a franchise egyetlen új, saját gyártású spin-offja, ott van még a The Walking Dead: Daryl Dixon, a The Walking Dead: Dead City és a The Walking Dead: Tales of the Walking Dead is, ezek hazai indulásáról később adnak információt. 

A csatorna elárulta továbbá azt is, hogy nem a zombis mellékszál lesz az egyetlen új műsoruk a következő hónapban: befut a Fargo nagyon várt 5. évada is, amely szintén február 26-án debütál majd. A Minnesotában és Észak-Dakotában játszódó szezonban fontos szerepet kap egy sötét múlttal rendelkező háziasszony (Juno Temple) és családja (például az anyósát alakító Jennifer Jason Leigh), valamint az őt levadászó seriff (Jon Hamm) és annak fia (Joe Keery). 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)