Hirdetés

Életnagyságú Ewan McGregor Obi-Wan Kenobi szoborért indított petíciót egy rajongó

|

Az alkotás helyszínének a magaslati előnyt jelképezve Skócia legmagasabb hegycsúcsát választotta.

Hirdetés

Rengeteg Star Wars rajongó kedveli Ewan McGregor Obi-Wan Kenobiját, várhatóan a készülő sorozat is sikeres lesz. Egy fanatikus viszont elhatározta, hogy petíciót indít azért, hogy a színészről és a karakterről életnagyságú szobor készüljön McGregor szülőhazájának legmagasabb pontján, az 1345 méter magas Ben Nevis hegycsúcson.

Hirdetés

A petíció szerzője, Connor Heggie célja 25 ezer aláírás gyűjtése, és az indokai közé tartozik, hogy Ewan McGregor brilliánsan alakította a Star Wars filmekben Obi-Want, és neki köszönhető igazán a karakter világszintű népszerűsége. Emellett kiemelte, hogy McGregor egyébként is nagyszerű színész, Skócia egyik legjobbja. A helyszínt, vagyis a Ben Nevist pedig azért választotta, mert az a színész szülőhazájának legmagasabb pontja, és így lehetne szimbolizálni A Sith-ek bosszúja ikonikus jelenetét, amelyben Obi-Wan magaslati pozícióból legyőzi Anakin Skywalkert.

A szerző arra nem tér ki, hogyan finanszírozná az alkotást, de elméletben nagyon jól hangzik az Obi-Wan-szobor. A petíciót már több mint 20 ezren írták alá a Change.org oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)