Hirdetés

Elhalasztották a következő Star Wars mozifilmet, csak később jön a Rogue Squadron?

|

Patty Jenkins Csillagok háborúja filmje a jelek szerint nem fog az eredeti terveknek megfelelően mozikba kerülni.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint csúszik a Star Wars Rogue Squadron, vagyis a Wonder Woman filmekért is felelős Patty Jenkins saját Csillagok háborúja-mozija. A Rogue Squadront még tavaly decemberben jelentették be, ekkor 2023 végére lőtték be a premiert. 

A késésnek elvileg nem más, mint maga Jenkins az oka, ugyanis a hírek szerint most jutott el a produkciós csapat arra a végkövetkeztetésre, hogy a rendezőnő 2022-es naptárába egészen egyszerűen nem fog beleférni a forgatás, ha pedig nem kezdik el a munkát jövőre, teljesen felesleges 2023-as bemutatóról álmodni.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy egyelőre a Disney és a Lucasfilm nem jelentették be vagy erősítették meg hivatalosan a Star Wars Rogue Squadron csúszását, de azért ilyen kérdésekben ritkán szokott luftot rúgni a The Hollywood Reporter.

A 2019-es Skywalker kora utána a Rogue Squadron lesz az első új Star Wars mozifilm, így nem kis várakozás övezi. A The Hollywood Reporter egyébként egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy a film "lekerült a gyártási menetrendről", de ha Jenkins teljesítette minden más kötelezettségét, remélhetőleg vissza tud majd térni a projekthez. Cseppet sem hangzik ez így ebben a formában biztatónak. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)