Hirdetés

Elhunyt a Star Wars Ackbar admirálisát játszó Erik Bauersfeld

|

A Star Wars rajongók a világ minden táján együtt siratják az admirálist megszólaltató színészt, aki 93 évesen távozott közülünk.

Hirdetés

Erik Bauersfeld leghíresebb mondatát a mai napig idézzük, és ezután is fogjuk, kicsit több tisztelettel. A Star Wars VI: A Jedi visszatér és a Star Wars: Az ébredő erő Ackbar admirálisát játszó színész elhunyt.

"Erik Bauersfeld, akit a Star Wars rajongók Ackbar admirális hangjaként ismertek, eltávozott közülünk" - olvasható Bauersfeld menedzserének, a Coolwaters Productions-nak közleményében. "Halála természetes okokból következett be, 93 éves volt. Erik nagyon fog hiányozni nekünk a Coolwatersnél, imádkozunk családjáért és barátaiért."

Bauersfeld szerepelt a Bíborhegyben, Spielberg AI: Mesterséges értelem című filmjében, és ő volt Bib Fortuna hangja is a Jedi visszatérben. Nyugodjék békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)