Hirdetés

„Elhunyt a Star Wars és a Harry Potter filmek színésze” - olvashatod épp mindenhol, de nem csoda, ha nem ismered őt

|

Paul Grant 56 évesen hagyott itt bennünket, jelenleg vele van tele a fél internet, az okokat pedig nem nehéz kitalálni.

Hirdetés

Minden ember elvesztése személyes tragédia az elhunyt családjának és barátainak, hírességek esetében pedig megrázó hír az összes rajongónak. Érthető, miért ír meg minden magazin gyorsan egy friss halálhírt, ez tényleg olyan információ, ami futótűzként terjed, pillanatok alatt eljut azokhoz, akik érdeklődtek a távozó híresség iránt. Vannak azonban olyan esetek, mikor a körítés túllő a célon.

És ma épp valami ilyesmi történik az 56 évesen elhunyt Paul Grant kapcsán is.

A külföldi és a hazai média ugyanis nagyjából egy kaptafára felhúzható címekkel operált: "Elhunyt a Star Wars és a Harry Potter filmek színésze". Az olvasó ilyenkor egyből elkezd agyalni, vajon ki lehetett az. Netán Mark Hamill hagyott itt bennünket? Az nem lehet, ő nem játszott a Potter szériában. De akkor kiről van szó? Nos, egy olyan színészről, akinek neve mellett mindössze négy cím sorakozik az IMDb-n.

Hirdetés

Paul Grant, aki múlt csütörtökön összeesett a King's Cross vasútállomás előtt és sajnálatos módon ma hajnalban 56 évesen elhunyt (ezt lánya erősítette meg a SkyNewsnak), valóban játszott az 1983-as A Jedi visszatérben és a 2001-es Harry Potter és a bölcsek kövében is.

Csakhogy az a helyzet, hogy az előbbiben egy névtelen ewokot, az utóbbiban pedig egy olyan koboldot alakított, aki még csak fel sem került a stáblistára. Ezen felül az 1987-es A holtakban az "egyes számú fiatal úriembert" játszotta el, az 1986-os Fantasztikus labirintusban pedig a goblin hadtest egyik tagjának szerepe jutott neki.

Valószínűleg nem kell magyaráznunk, miért nem lenne hír önmagában az, hogy "Paul Grant 56 évesen elhunyt".

Nyugodjék békében.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)