Hirdetés

Elhunyt az Alien sztárja, Yaphet Kotto

|

Egy nagyon szomorú hír rázta meg a színész rajongóit, családját és barátait tegnap éjjel.

Hirdetés

Yaphet Kotto karrierje jóval előbb kezdődött, de az Alienben nyújtott alakítása rakta fel igazán a térképre, és 81 éves kora ellenére azóta is keményen dolgozott az iparban.

Rengeteg terve volt a következő évekre, ami csak még szomorúbbá teszi felesége által néhány órája közzétett Facebook posztot, amiben búcsúzik férjétől.

Hirdetés

A kiírás ugyan nem részletezi a színész halálának körülményeit, de ez talán most nem is a legfontosabb. A lényeg, hogy Kotto tegnap éjjel 10:30-kor hunyt el otthonában.

"Nagyon fájdalmas pillanatok ezek, ahol értesítenem kell a rajongókat, családtagokat és barátokat. Rengeteg tervünk volt még: interjúk, egy G.I. Joe film szereplés, egy Tom Cruise film és még sok más."

Kotto eredetileg western filmekkel kezdte karrierjét, de az igazi áttöréseket a James Bond: Élni és halni hagyni és az Alien hozták neki. Onnantól rengeteg akciófilmben kapott munkát, és az Alien: Isolation játékra is visszatért 2014-ben.

Nyugodjék békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)