Hirdetés

Elhunyt Chance Perdomo, a Gen V és a Sabrina 27 éves színésze

|

Ennek következtében a Gen V második évadának forgatása sem indul el a tervek szerint.

Hirdetés

A szombati nap folyamán Chance Perdomo, a Gen V és a Sabrina hátborzongató kalandjai 27 éves sztárja életét vesztette, miután egy motoros balesetben súlyos sérüléseket szenvedett. A körülményekről nem sokat tudni, a hatóságok annyit közöltek, hogy a balesetnek más érintettje nem volt.

A brit Perdomo rövid karrierje során két rövidfilmben, három egész estés moziban, illetve számos sorozatban szerepelt, a 2018-as Killed by My Debtért BAFTA-díjra is jelölték a legjobb főszereplő kategóriájában. 2018 és 2020 között Ambrose Spellmant alakította a Sabrinában, majd a The Boys spin-offja, a Gen V egyik fontos szerepét osztották rá.

Hirdetés

A sorozat producerjeinek közleménye szerint a jövő héten kezdődött volna a második évad forgatása, de az eset következtében ezt elhalasztották.

"Nem igazán tudjuk ezt felfogni. Azok, akik ismerték őt és dolgoztak vele, Chance-t mindig elbűvölőnek és mosolygósnak látták, egy hihetetlenül tehetséges előadóművésznek, és mindenekelőtt egy nagyon kedves, szeretetreméltó embernek. Még annak sincs értelme, hogy múlt időben írjunk róla. Nagyon sajnáljuk Chance családját, és gyászoljuk barátunk és kollégánk elvesztését. Öleljétek meg szeretteiteket ma este".

Idő lesz, míg kiderül, milyen sorsra számíthat így a karaktere. Azt sem tudjuk, felbukkan-e esetleg a The Boys nyáron debütáló 4. évadában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)