Hirdetés

Elhunyt Conchata Ferrell, a Két pasi meg egy kicsi Bertája

|

A színésznő 12 éven át alakította Charlie Harper bejárónőjét, és a Két pasi meg egy kicsi egyik legemlékezetesebb karaktere volt.

Hirdetés

51 évvel ezelőtt indult Conchata Ferrell karrierje - meglepő lehet, de a 2003. és 2015. között a Két pasi meg egy kicsi mellékszereplőjét, Bertát alakító színésznő már 77 éves volt. Eleinte színdarabokban játszott és tagja volt a Circle Repertory Theatre színháznak, melynek művészeti igazgatója és alapítója, Marshall W. Mason azt nyilatkozta, kedvességével, őszinteségével és jólelkűségével folyamatosan inspirálta az írókat.

Hirdetés

Szerepelt egyebek mellett a Mystic Pizza (Pizzavarázs) című romantikus komédiában, valamint különböző mellékszerepekben volt látható a Vészhelyzet, Buffy, Matlock, Good Times, Szerelemhajó (The Love Boat) és Jóbarátok sorozatokban. Első Emmy-jelölését az L.A. Lawért kapta 1992-ben, majd 2005-ben és 2007-ben is jelölték, mindkét esetben a Két pasi meg egy kicsiért.

Családja körében, kórházban, egy szívroham következtében fellépő komplikációk miatt halt meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)