Hirdetés

Elhunyt Diana Rigg, a Trónok harca Olenna Tyrellje

|

A színésznőt manapság legtöbben az HBO sorozatából ismerhetik, de James Bond filmben is szerepelt.

Hirdetés

Ha listát állítanánk a Trónok harca 10 legkedveltebb karakteréről, nem maradhatna le róla a zseniálisan szarkasztikus Lady Olenna, Margaery nagyanyja, akit Diana Rigg játszott a sorozatban. A 82 éves korában elhunyt színésznő a '60-as években debütált a The Avengers című brit akciófilmsorozatban Emma Peel szerepében, több évtizeden átívelő karrierje során BAFTA, Tony és Emmy díjakat is nyert, az HBO sorozatában nyújtott alakításáért 2013-ban, 2014-ben és 2015-ben is jelölték. Játszott továbbá az 1969-es James Bond: Őfelsége titkosszolgálatában című filmben is, amiben az egyetlen olyan Bond lányt alakította, aki később a 007-es felesége lett.

Hirdetés

Mindenki kedves, nagylelkű embernek ismerte. Halála okát egyelőre nem erősítették meg, brit bulvárlapok arról írnak, hogy márciusban daganatot fedeztek fel nála. Ügynöke annyit közölt, hogy békésen, családja körében távozott. Még láthatjuk őt egy háromrészes minisorozatban, a Black Narcissusban, valamint a 2021-ben bemutatkozó Last Night in Soho című filmben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)