Hirdetés

Elhunyt Lance Reddick, a John Wick, a Resident Evil, valamint a Destiny és a Horizon játékok színésze

|

Halálának hírét ügynöke erősítette meg, 60 éves volt.

Hirdetés

A négy évtizedes pályafutása során számos filmben, sorozatban és nem kevés videojátékban szerepet vállaló színészre ma reggel holtan találtak Los Angeles-i otthonában - írja a TMZ. Ügynöke, valamint a lapnak súgó rendőrségi források szerint természetes okok vezettek Lance Reddick halálához. Egyelőre nem tudni a részleteket, csak annyi biztos, hogy a színész kihagyta legutóbbi filmje, a John Wick: 4. felvonás premierjét, ehelyett szerdán posztolt magáról egy rövid videót otthonról, kutyái társaságában.

Reddicket az utóbbi években sokan a John Wick-filmekben fontos szerepet játszó Charon karakterével azonosították (ugyanőt játszotta el a már leforgatott, de még bemutatásra váró Ballerina spin-offban is), ám arca, hangja és játéka ennél sokkal, de sokkal több produkcióból lehet ismerős.

Hirdetés

A sorozatkedvelők láthatták az HBO Drótjában, a Fox-féle A rejtélyben, az Amazon Prime Videóra gyártott Boshban és nem is olyan rég a netflixes Resident Evilben Albert Weskerként. Rajta múlott a legkevésbé, hogy nem sikerült túl jól. A gamerek pedig olyan játékokból emlékezhetnek rá, mint a Destiny és a Destiny 2 (Commander Zalava), a Quantum Break (Martin Hatch), a Horizon Zero Dawn és a Horizon Forbidden West (Sylens), de például az ő hangján szólal majd meg a címszereplő a megjelenés előtt álló Hellboy: Web of Wyrd című játékban is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)