Hirdetés

Meghalt Leonard Cohen

|

82 éves korában távozott az élők sorából a nagyszerű kanadai énekes, dalszerző és költő, Leonard Cohen, akinek legismertebb dala a Hallelujah.

Hirdetés

"Mély szomorúsággal tudatjuk, hogy a legendás költő, dalszerző és művész, Leonard Cohen elhunyt" - olvasható a hivatalos közösségi oldalon egy rövid üzenetben. 

Leonard Cohen pályafutása során rengeteg zenei és irodalmi díjat kapott és számos zenészt megihletett, a legtöbbször feldolgozott dala az 1984-ben megjelent Hallelujah. Kitüntették már Grammy-díjjal, hazája legmagasabb polgári kitüntetésével, Kanada Érdemrendjével is, a neve pedig bekerült a Rock and Roll Hall of Fame-be. Cohen 67'-től összesen 14 albummal lepte meg a zenekedvelőket, legutóbbi lemeze, a You Want It Darker éppen a múlt hónapban, október 21-én jelent meg. Szóljon most az ő tiszteletére legismertebb dala, a Hallelujah: 

Leonard Cohen 82 éves volt. Nyugodjék békében! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)