Hirdetés

Elhunyt Mira Furlan, a Lost és a Babylon 5 sztárja

|

Szerdán hagyott itt bennünket a színésznő, Mira Furlan 65 éves volt.

Hirdetés

Mira Furlan neve a legtöbbeteknek minden bizonnyal a Babylon 5 és a Lost tévésorozatok miatt lehet ismerős. Előbbiben a minbari nagykövetet, Delennt alakította, utóbbiban pedig négy évadon keresztül a Danielle Rousseau nevezetű, francia származású karaktert. Halálhírét hivatalos Twitter-oldalán jelentették be, nem sokkal később pedig a Babylon 5 sorozatot is megálmodó képregényes legenda, J. Michael Straczynski is lerótta tiszteletét egy bejegyzésben. 

Halálának oka és pontos körülményei egyelőre nem ismertek, ugyanakkor Straczynski elmondása alapján a Babylon 5 egykori stábja egy ideje már tudta, hogy Furlan egészsége romlásnak indult.

Hirdetés

Straczynski bízott abban, hogy Furlan hamarosan jobban lesz, a stábtagoknak küldött e-mail alapján pedig úgy is hitték, hogy a színésznő állapota tényleg jobbra fordult, de sajnos a jelek szerint nem ez volt a helyzet. Straczynski később arról kapott telefonhívást, hogy Furlan férje hazavitte a színésznőt otthonukba - vélhetően a kórházból. 

Mira Furlan az egykori Jugoszláviában, egészen pontosan Zágrábban született, a Horvát Nemzeti Színház több darabjában is játszott, majd 1991-ben emigrált az Egyesült Államokba. 1993-ban csatlakozott a Babylon 5 sorozat stábjához, 2004-ben pedig a Lost csapatához. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)