Hirdetés

Elhunyt a Miss Sherlock főszereplője, Yuko Takeuchi

|

Az egyik legismertebb japán színésznő feltételezhetően öngyilkos lett.

Hirdetés

Az HBO Asia és a Hulu Japan együttműködéséből született meg a nálunk az HBO GO-n megtekinthető krimi, a Miss Sherlock, amely Sir Arthur Conan Doyle könyvén alapul, de különlegessége, hogy két női karakter a főszereplője. A napjainkban játszódó széria központi karakterét a 40 éves Yuko Takeuchi játszotta, azonban a díjnyertes színésznő a napokban meghalt.

Hirdetés

A rendőrség nyomoz, de a gyanú szerint a kétgyermekes anyuka önkezűleg vetett véget életének. Férje talált rá otthonában, majd miután kórházba szállították, megállapították a halál beálltát. 

Takeuchi az 1998-as Ringuból is ismerős lehet: ez a japán horror adta a 2002-es A kör alapját. 2004 és 2007 között több díjat is nyert a Japanese Academy Awardson, avagy az Oscar-díjátadó japán megfelelőjén.

Ha úgy érzitek, nektek vagy egy ismerősötöknek segítségre van szüksége, hívjátok a 116-123 vagy 06 80 820 111 ingyenes zöld számot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)