Hirdetés

Elhunyt Tony Dyson, R2-D2 megalkotója

|

A Star Wars univerzum egyik kedvenc karakterének atyja 68 éves volt.

Hirdetés

Tony Dyson munkásságát nemcsak a Star Wars filmekben csodálhattuk meg, munkái többek közt a Superman 2-ben és az 1979-es Holdkelte c. filmben is szerepeltek.

Az Emmy-re is jelölt művész a '90-es években költözött Máltára, ahol nem igazán értették, hogy lehet valaki idősebb korában is ilyen fiatalos, lendületes. Rendszeresen részt vett a helyi Comic Conon, mindenkivel barátságos volt, sőt, általában ő ragaszkodott ahhoz, hogy készítsenek egy közös fényképet.

Miután már napok óta nem hallottak felőle, a barátai értesítették a rendőrséget, akik saját lakásán holtan találták Dysont. A hatóságok kizárták az idegenkezűséget. Dyson idén ünnepelte 68. születésnapját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)