Hirdetés

Elindult a mozgolódás a Marvel Studios első saját X-Men filmje körül

|

Magára az első MCU-s X-Men filmre azért még sokat kell majd várni.

Hirdetés

Nagyon hosszú ideje nem hallottunk semmit sem a Marvel Studios saját X-Men filmjéről, melyet még a 2019-es Comic-Conon harangoztak be, a 20th Century Fox felvásárlását követően. Az eltelt években azonban teljes csend uralkodott az egész projekt körül, és világos volt, hogy az MCU-ban most épp Kangra és a multiverzumra akarnak fókuszálni, nem pedig a mutánsokra - bár azért a Ms. Marvel sorozatban elhintették a színrelépésüket. 

Az utolsó X-Men-film egyébként a hosszas huzavona után végül 2020-ban bemutatott Az új mutánsok lett, ami maradjunk annyiban, nem épp a Fox korszak csúcspontja.

Hirdetés

A Deadline beszámolója szerint ez a helyzet hamarosan változni fog, ugyanis a Marvel Studios fejesei idén ősszel elkezdik azokat a meetingeket, melyeknek célja a szóban forgó X-Men film forgatókönyvírójának megtalálása. No, arra azért persze ne számítson senki, hogy eszeveszett rohanásba fognának, ugyanis a jelenlegi tervek szerint magának a konkrét döntésnek 2024 elejére kell megszületnie, így a tényleges film bemutatására még éveket kell majd várnunk.

Persze addig sem maradunk X-Men karakterek nélkül, hiszen készül Shawn Levy rendezésével a Deadpool 3, melyben a címszereplőt alakító Ryan Reynolds mellett feltűnik majd Hugh Jackman is, mint Rozsomák/Farkas/Logan. A Deadpool 3 2024. május 2-án érkezik meg a magyar mozikba, már persze, ha addig a Marvel nem kavarja át ismét a filmes naptárát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)