Hirdetés

Elizabeth Olsen ismét Skarlát Boszorkány jelmezébe bújna

|

A Doctor Strange az őrület multiverzumában óta kérdéses Skarlát Boszorkány sorsa, de Elizabeth Olsen még biztosan nem végzett a karakterrel.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumának egyik legfontosabb karaktere Wanda Maximoff volt, aki először a WandaVisionben, később pedig a Doctor Strange az őrület multiverzumában próbálta helyre tenni az életét.

A Skarlát Boszorkány története tragikus véget ért, de egyáltalán nem biztos, hogy ez Wanda sztorijának lezárását is jelentené. Ugyan egyelőre semmilyen hivatalos megerősítést nem kaptunk, de nem lennénk meglepődve, ha a közkedvelt karakter kapna egy második esélyt.

A Comfest Con 2023-on adott nyilatkozata szerint Elizabeth Olsen sem mondott még le erről a szerepről.

Hirdetés

Ugyan semmilyen részletet nem árult el, de több-kevésbé megerősítette, hogy a Wanda visszatér majd a Marvel világába. Amikor megkérdezték, hogy milyen jövőt szeretne a karakternek, akkor kiderült, hogy bizony nem beszélhet róla.

"Őszintén, ha elmondanám, hogy mit szeretnék, akkor azzal elspoilereznék dolgokat. Kevin Feige meg szokta kérdezni, hogy mit szeretnénk a karakterekkel kapcsolatban, és aztán azt olykor meg is valósítja. Szóval...nem tudom, hogy megoszthatok-e bármit, de vissza akarok térni."

A képregényekben szép hagyománya van karakterek feltámasztásának, de ezúttal még arra sincs szükség. A Doctor Strange 2 gyakorlatilag széttárta a multiverzum kapuit végtelen mennyiségű Skarlát Boszorkánnyal, így bármi megtörténhet.

Ti örülnétek, ha újra láthatnátok Wandát?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)