Hirdetés

Eljött a búcsú ideje: véget ér a Superman és Lois sorozat

|

A jövőre érkező 4. évaddal hivatalosan is lezárul a széria.

Hirdetés

Bár nem kell örökre elbúcsúznunk tőlük, hiszen a James Gunn-Peter Safran páros által újragondolt DCU egyik első érkezői lehetnek a sokak által kedvelt karakterek: Superman és Lois. Saját sorozatbéli szereplésük azonban a jövőre érkező 4. évaddal hivatalosan is véget ér, amivel egy korszak zárul le az ezt futtató The CW televíziós csatorna életében is.

A sorozat hivatalosan nem képezi az Arrowverse, a The CW amerikai csatorna DC karakterekre építő sorozatos univerzumának részét, melyben 2012-től kezdődően olyan alkotások láttak napvilágot, mint például a Zöld íjász, A holnap legendái vagy éppen az idén véget ért The Flash, amiknek megszűnésével egyidőben sajnos nem üdvözölhettünk új érkezőket a csatornán.

Az utolsó életben maradt ezekhez köthető, a DC képregényein alapuló széria a Superman és Lois volt, amely nagyon úgy néz ki, hogy most végleg lezárja majd a csatorna DC tévésorozatos vonulatát, ugyanis bejelentették, hogy a következő, valamikor 2024-ben esedékes évad lesz a széria utolsó felvonása.

Hirdetés

Brad Schwartz, a The CW szórakoztatóipari elnöke a múltra tekintve elmondta:

"Az elmúlt három évad során a Superman és Lois újraértelmezte a szuperhősős műfajt és a családi drámát egyaránt, mivel Tyler (Superman), Elizabeth (Lois) és a teljes szereplőgárda is játszi könnyedséggel jelenítette meg ezeket a klasszikus karaktereket a mélység és összetettség olyan új rétegeivel, amire korábban még soha nem volt példa Superman univerzumában."

Majd a jövőre esedékes záró etappal kapcsolatban úgy nyilatkozott:

"Ahogy Superman elindul az utolsó útján, a csapat egy abszolút grandiózus, 10 epizódból álló, minden percét kötelezően nézendő felvonással búcsúzik a The CW egyik legikonikusabb családjától".

A 2021-ben debütált sorozatból egyébként még idén júniusban rendelték be a folytatást, azonban mint az kiderült, több megszorítás is történt. A Warner beleegyezett, hogy egy, a korábbiaknál jóval alacsonyabb licenszdíj ellenében szállítja le az új évadot, így számos költségvetési megszorítással is számolnia kellet (minden bizonnyal csak ezért lesz 10 részes az új évad a korábbi 15 és 13 részes felvonásokkal szemben).

A Superman és Lois negyedik és egyben záró évada valamikor 2024-ben kerül majd bemutatásra, ha addig peddig pótolnátok az előző három felvonást, akkor azt az HBO Max felületén tehetitek meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)