Hirdetés

Eljött a tökéletes pillanat C-3PO és Darth Vader összecsapásához?

|

A Dark Droids következő fejezete nem várt harcot ígér.

Hirdetés

Eljátszottál már valaha is azzal a gondolattal, hogy egy droid mire menne a valaha volt egyik legerősebb erőhasználó ellen? És mondjuk ha történetesen a legismertebb protokolldroidról van szó?

A jelenlegi Star Wars képregényeken átívelő crossover esemény, a Dark Droids többek között erre a kérdésre is megadhatja a választ. A Dark Droids bemutatott egy óriási fenyegetést a Scourge képében: egy gépi entitásról van szó, amely a Spark Eternal néven ismert ősi MI-technológia és egy halálos droid egyesüléséből született (utóbbit a sithek egykor egy téren és időn kívül létező börtönbirodalomba zártak).

Miután a Scourge öntudatra ébredt, halálos küldetésre indult: meghódítani a galaxist és megteremteni a béke sajátosan értelmezett verzióját. Ennek érdekében elkezdett megszállni minden droidot, akivel kapcsolatba került, tartozzanak azok bármely oldalhoz. 

Hirdetés

A Luke Skywalkerrel folytatott beszélgetése után a Scourge arra a felismerésre jutott, hogy a kiborg lények kulcsfontosságú láncszemek lehetnek azon tervében, hogy átvegye az irányítást a minden szerves élet mögött álló hatalom, az Erő felett. Azonosította is a tökéletes kibernetikus lényt, akit megronthat: Darth Vadert. A Scourge már megpróbálta elkapni Vadert, de kudarcot vallott, viszont ez nem jelenti azt, hogy feladja: C-3PO egyike azoknak a droidoknak, akiket már ural, és a Dark Droids #3-ban az ő testébe beleugorva tervez szembenézni Vaderrel utóbbi erődjében, a Mustafaron:

Egy közvetlen összecsapásban nyilván nem sok esélye lenne C-3PO-nak, viszont az igazi fenyegetést nem is ez jelenti, hanem hogy az Anakin Skywalker által készített droid mit tehet az egykori gazdájából a világ egyik leghatalmasabb harcosává váló Darth Vader rendszereivel: a bázisát egy Fűrész-szerű csapdává is változtathatja, ami már izgalmas pillanatokat eredményezhet. 

A Dark Droids #3 október 11-én jelenik meg külföldön Charles Soule írásában, Luke Ross rajzaival. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)