Hirdetés

Elkaszálta viszonylag friss sorozatát az HBO, nem lesz harmadik évad

|

A második évaddal véget ér A zászlónk halált jelent, és nem kap rendes lezárást.

Hirdetés

Különleges sorozat volt a 2022-ben indult A zászlónk halált jelent, önmagában annak is örülhettünk, hogy végre nem csak A Karib-tenger kalózai ötvözte a tengeri kalandokat humorral. A Rhys Darby és Taika Waititi főszereplésével készült széria második évada 2023 őszén debütált, de harmadik évad már nem lesz.

Ezt David Jenkins showrunner jelentette be Instagramon, hozzátéve, hogy hálásak az (HBO) Maxnál dolgozóknak, akik küzdöttek, hogy ez a széria megvalósulhasson.

Hirdetés

A Max egyik szóvivője elmondta, büszkék a stábra, és köszönik a rajongók támogatását, de azt nem közölte, mi áll a döntés hátterében. Egyelőre úgy tűnik, a korábbi évadok elérhetők maradnak.

Az második évad esetében a készítőknek számos problémával meg kellett küzdeniük, szűkebb költségvetésből gazdálkodtak, gyorsabban kellett dolgozniuk, de a kritikusi pontszámok szerint így is sikerült felülmúlni az első felvonást. Jenkins még egy évadot szeretett volna legalább, amivel lekerekítheti a történetet, de mivel a második évadban sikerült több karakter szálát is elvarrni, nem akkora probléma a folytatás hiánya. Ha még nem láttátok, adjatok neki egy esélyt, megtaláljátok az HBO Max kínálatában.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)