Hirdetés

Elkaszálták a Batwoman sorozatot

|

Három évad után véget érnek Batwoman kalandjai a tévéképernyőn.

Hirdetés

Már akkor lehetett sejteni, amikor 2019 októberében elrajtolt a Batwoman tévésorozat, hogy hosszabb távon aligha lesz rentábilis, mivel a pilot epizódra a The CW csatorna nézőközönsége közül csupán 1,8 millióan voltak kíváncsiak. Viszonyításképpen A zöld íjász nyitánya 4,14 millió, a Flash - A villám kezdete 4,83 millió, A holnap legendái első része pedig 3,21 millió nézőt vonzott.

Később sem javult számottevően a Batwoman nézettsége, sőt éppen ellenkezőleg, egyre többen pártoltak el tőle. A harmadik évad jókora cliffhangerrel zárult fináléjára már csak 420 ezren kapcsoltak oda. Ez pedig már túl sok, vagyis ha innen nézzük, túl kevés volt a The CW döntéshozóinak is, így más, saját gyártású produkciókkal ellentétben nem rendeltek be belőle újabb szezont.

Hirdetés

Tegyük hozzá, hogy a Batwoman megítélésének az is sokat ártott, hogy gyakorlatilag végig botrányok kísérték. Ilyen volt több stábtag tragédiával végződő balesete, a címszereplő Kate Kane karakterét megformáló Ruby Rose műtéthez vezető sérülése, illetve kilépése az első évad után, és Dougray Scottnak a forgatáson tanúsított helytelen viselkedése. De az is megosztotta az egyre csak fogyatkozó rajongótábort, hogy a második évadtól a Javicia Leslie által eljátszott Ryan Wilder személyében egy eddig sosem látott karakter öltötte magára Batwoman jelmezét.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Batwoman showrunnere, Caroline Dries a Twitteren közölte a hírt, egyszerre adva hangot csalódottságának és az amiatt érzett megtiszteltetésnek, hogy a sorozaton dolgozhatott.

"Most értesültem róla, hogy nem kap negyedik évadot a Batwoman. Magam alatt vagyok, ugyanakkor roppant hálás is. Megtisztelő volt 51 epizódot leforgatni. Oly sok inspiráló és briliáns személy tette hozzá a magáét a sorozathoz. Köszönöm a producereknek, a színészeknek és a stábnak. Köszönöm nektek, rajongóknak! Szeretünk titeket."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)