Hirdetés

Elkaszálták a Mindhuntert, nem lesz már harmadik évad

|

Még voltak, akik reménykedtek abban, hogy a Netflix visszahozza a nagy sikerű Mindhunter szériát, de David Fincher most egyszer és mindenkorra lezárta az ügyet.

Hirdetés

Érdekes, hogy most, hogy a Dahmer és más, sorozatgyilkosokról szóló szériák nagyot mennek, pont a Mindhunternek nem jut hely a Netflix palettáján. A fikciót és valóságot vegyítő sorozatban a főszereplő rendőrök célja az volt, hogy beleláthassanak a történelem nagy sorozatgyilkosainak agyába, és kiderítsék, mi az igazság a történeteik mögött.

A széria közel sem volt annyira sikeres, mint a Stranger Things vagy a Nyerd meg az életed!, de ettől függetlenül sokan várták, hogy a 2019-es második évad után visszatérjen. Sajnos ezúttal nem érte meg türelmesnek lenni.

Hirdetés

A vezető producer, David Fincher a Le Journal du Dimanche nevű francia lapnak adott interjút, és elárulta, hogy a Netflix elkaszálta a szériát. A mondanivalója szomorkás volt, ugyanakkor megértő: a streamingóriásnak egyszerűen nem érte meg a projekt.

"Nagyon büszke vagyok az első két évadra, de ez egy nagyon drága széria volt, és nem húzott be akkora érdeklődést, hogy a Netflix számára megérje a dolog. Nem hibáztatom őket, sokat kockáztattak a Mindhunter elindításával."

Legutóbb 2022-ben került szóba a sorozat, és akkor még potenciális sztoriszálakról beszélt Andrew Dominik, a széria rendezője. Sajnos azokból a tervekből már semmi sem lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)