Hirdetés

Elképesztő fénykardcsatát ígér a Star Wars: The Acolyte sorozat első trailere

|

A Köztársaság Fénykora korszak végére kalauzol el minket a Disney+ új Star Wars szériája, amelyben ismét láthatjuk harcolni a Mátrix egyik sztárját.

Hirdetés

Eléggé megosztó az, ami a Star Wars franchise-zal történik, a rajongók élesen két oldalra szakadtak: az egyik mindenestül imádja a messzi-messzi galaxist, a másik viszont kiábrándult belőle. Mindkét félnek megvannak a maga pro-kontrái, a Lucasfilm és a Disney kettőse pedig bőven tett érte, hogy a mérleg mindkét oldalára kerüljön valami, ugyanakkor a közösség se feltétlenül tudja, hogy mit akar. 

Hol vissza akar térni az ismerős karakterekhez, hol újdonságért kiált, és ha bármelyik megadatik, pont az ellenkezőjét igényli. A Lucasfilm mindkét vonalat igyekszik erősíteni: olyan sorozatokkal, mint az Obi-Wan Kenobi és az Ahsoka az előbbit, olyan produkciókkal, mint a The Acolyte pedig az utóbbit. 

Hirdetés

A sztori a Köztársaság Fénykora nevű időszakban játszódik, a Baljós árnyak előtti időben, amikor a Régi Köztársaság még virágzott, és a Jedi Rend is biztos pozícióban érezte magát. A sorozat eseményei a korszak végén játszódnak, amikor már igencsak gyülekeznek a sötét felhők. A szinopszis alapján egy köztiszteletben álló jedi mester (Lee Jung-jae - Squid Game, A cseléd) nyomozásba kezd egy megdöbbentő bűncselekmény-sorozat kapcsán, amelynek felgöngyölítése során összetalálkozik egy veszélyes harcossal a múltjából (Amandla Stenberg - A gyűlölet, amit adtál, Játsszunk gyilkosost!). Az ügy során pedig kiderül, hogy nem minden az, aminek látszik. 

A szereplőgárdát az említett színészek mellett erősíti többek között Carrie-Anne Moss (Mátrix-filmek, Mementó), Dafne Keen (Logan - Farkas, Az Úr sötét anyagai) és Jodie Turner-Smith (Az utolsó remény, Bűntudat nélkül) is, de egyelőre még nem jelentették be, hogy kiket fognak alakítani. 

A The Acolyte június 4-én debütál a Disney+-on dupla epizóddal. Ti nézni fogjátok a trailer alapján?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)