Hirdetés

Elkészül a Szemfényvesztők 3, méghozzá az eredeti szereplőgárdával

|

A CinemaConon árulta el Ruben Fleischer rendező a jó hírt.

Hirdetés

A 2013-as Szemfényvesztők szépen teljesített anyagilag és kritikailag is, ezért nem maradhatott el a folytatás, amelyet már nem Louis Leterrier (A szállító, A hihetetlen Hulk), hanem Jon M. Chu (G.I. Joe: Megtorlás, Step Up 3D) szállított. A Szemfényvesztők 2-ben visszatért Woody Harrelson, Jesse Eisenberg és Dave Franco is (Isla Fishert Lizzy Caplan váltotta), valamint felbukkant néhány ismerős (Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Michael Caine) és egy-két új arc is (mint Daniel Radcliffe). 

A folytatásban a Négy Lovas egy még veszélyesebb ellenséggel találta szembe magát, ami arra kényszerítette a bűvészeket, hogy egy minden eddiginél nagyobb mutatvánnyal rukkoljanak elő. A második rész nem volt akkora siker, mint elődje, így a Lionsgate-nek több időbe telt, mire elhatározta magát, de 2020-ban felbérelte Eric Warren Singert (Amerikai botrány), hogy megírja a Szemfényvesztők 3-at. Utoljára 2022 szeptemberében hallottunk a projektről, akkor Ruben Fleischert (Venom, Uncharted, Zombieland) nevezték meg rendezőnek, Seth Grahame-Smith (LEGO Batman: A film, Abraham Lincoln, a vámpírvadász) pedig a szkriptet jegyezte, most viszont életjelet adott magáról az új film. 

Hirdetés

A Las Vegasban zajló CinemaConon számos bejelentés történt (például a Five Nights at Freddy's film folytatása vagy az új Ideglelés), és több trailert meg is mutattak a résztvevőknek (mint a Robert Pattinson főszereplésével 2025 elején érkező Mickey17-ét). A helyszínen megerősítette a Lionsgate, hogy valóban Ruben Fleischer csücsül a rendezői székbe, és az eredeti szereplőgárda biztosan visszatér, tehát a Négy Lovasra, vagyis Jesse Eisenbergre, Woody Harrelsonra, Dave Francóra és Lizzy Caplanra számíthatunk, de hogy a többiek (Morgan Freeman, Mark Ruffalo, Michael Caine vagy éppen Daniel Radcliffe) felbukkannak-e bármilyen formában, az egyelőre nem világos. 

Az viszont kiderült, hogy a sztárokhoz számos újonc csatlakozni fog, a bűvészkedő tolvajok új generációját ismerhetjük majd meg, de hogy őket kik alakítják, azt egyelőre titkolják. A gyártás előkészítése már megkezdődött, a forgatás a következő hónapokban rajtolhat el, így valószínűleg nem kell már rá sokat várnunk, hogy leleplezzék a Szemfényvesztők 3 teljes szereplőgárdáját. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)