Hirdetés

Elkezdődött a Fekete Párduc 2 forgatása

|

Ryan Coogler és csapata visszatértek Georgiába, hogy aztán a nézőket is visszavihessék Wakandába.

Hirdetés

A filmipar lassan kezdi összeszedni magát a COVID-19 járvány okozta leállás után: pörögnek a The Batman újraforgatásai, elindultak az Aquaman 2 munkálatai, és a tegnapi napon a Black Panther: Wakanda Forever gyártása is megkezdődött.

Ryan Coogler és a stáb már Atlantában vannak, és itt fogják leforgatni a Fekete Párduc történetének következő felvonását, ezúttal sajnos T'Challa nélkül.

Hirdetés

Chadwick Boseman halála egyben karakterének távozását is jelentette: Kevin Feige nem sokkal a tragikus események után bejelentette, hogy nem fognak új színészt állítani Chadwick helyére. Ez azt jelenti, hogy a Fekete Párduc folytatásban új főszereplő lesz, de őt természetesen visszatérő karakterek kísérik.

Azt még nem tudjuk, hogy kik lesznek az új hőseink, de azt igen, hogy Lupita Nyong'o (Nakia), Danai Gurira (Okoye), Letitia Wright (Shuri), Winston Duke (M'Baku), és Angela Bassett (Ramonda) mind visszatérnek. A Black Panther: Wakanda Forever a jelenlegi tervek szerint 2022. július 8-án kerülhet mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)