Hirdetés

Már keresik az új Trónok harca sorozat szereplőit, ezekre a karakterekre számíthatunk

|

A House of Dragon a Targaryenek legendás polgárháborújára koncentrál, most már az is tudjuk, mely karakterek kerülnek az HBO-s Trónok harca előzménysorozat fókuszbába.

Hirdetés

Kezdenek felpörögni az események a House of Dragon címen készülő Trónok harca spin-off sorozat körül, a legújabb hírek szerint az HBO megkezdte a szereplőválogatást. Az új széria a Sárkányok tánca néven ismertté vált Targaryen polgárháború történetét meséli majd el. 

Hirdetés

A Recapped információi szerint pedig jelenleg Rhaenyra Targaryen és Alicent Hightower szerepeire keresi első sorban a csatorna a megfelelő színészeket. Sajnos arról egyelőre még nem érkeztek belsős információk, hogy kik lehetnek az esetleges kiszemeltek, de több mint valószínű, hogy már erre sem kell sokáig várni. Rhaenyra szerepére egyébként egy húszas éveinek végén jár színésznőt keresnek, míg Alicent Hightower szerepe egy valamivel idősebb színésznőhöz kerül majd. A forgatás jövőre kezdődhet meg az Egyesült Királyságban és Spanyolországban.

A Sárkányok tánca során egyébként az említett Rhaenyra Targaryen és féltestvére, Aegon harcoltak a Hét Királyság trónjáért. Ha részletesebben is érdekel benneteket a történet, akkor az alábbi videót (illetve annak második és harmadik részét is) érdemes megnéznetek.

Nem a House of Dragon az egyetlen spin-off sorozat, ami az HBO tarsolyában lapul, de jelenleg ez a leginkább előrehaladott állapotban lévő projekt. Korábban lehetett hallani egy olyan előzménysorozatról is, ami a Mások eredetét dolgozta volna fel (ebben Naomi Watts kapta a főszerepet), de ezt a szériát végül a pilot epizód leforgatása után elkaszálta az HBO.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)