Hirdetés

Elkezdődött a Star Wars: The Acolyte forgatása

|

Ugyan a premier még messze van, de a messzi-messzi galaxis alkotói már a forgatás helyszínén tartózkodnak, és izzasztják a kamerákat.

Hirdetés

A Star Wars rajongók mostanában el vannak látva tartalommal, és a folyam egyhamar nem fog elapadni. Az Andor új részei után legközelebb februárban fogunk visszatérni az univerzumba A Mandalóri harmadik szezonjával, azt pedig a Rosario Dawson főszereplésével készülő Ahsoka követi majd.

Az Ahsoka mellett egyébként már Jude Law Skeleton Crewja is aktív gyártás alatt áll, de nem ez az egyetlen Star Wars széria, ahol már teljes gőzzel zajlanak a munkálatok. A The Acolyte forgatása például a Bespin Bulletin értesülései szerint már megkezdődött.

Hirdetés

A The Acolyte rendezéséért felelős Leslye Headland  egy thrillerként írta le a szériát, ami egy látszólag békés időszakba kalauzolja el a nézőket. A sztori nagyjából 100 évvel a Baljós árnyak előtt játszódik, ami viszonylag ismeretlen terület, legalábbis az újhullámos Star Wars kánonban.

A sztori részleteiről májusban mesélt utoljára, de többet már nem is kell tudnunk ahhoz, hogy izgatottak legyünk. Egyelőre várunk türelemmel, amíg a kamerák serényen pörögnek az Egyesült Királyság helyszínein.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)