Hirdetés

Előbb berendelte, majd kukázta az Amazon A hatalom gyűrűit lenyomó sorozat új évadát

|

Mégsem kap második esélyt A Gyűrűk Ura előzménysorozatát a trónjáról letaszító sci-fi.

Hirdetés

Tavaly októberben mutatkozott be a William Gibson (Neurománc) azonos című regénye alapján készült A periféria az Amazon Prime Video kínálatában, és azon nyomban a streamingplatform új kedvencévé vált, megfosztva ettől a címtől minden idők legdrágább sorozatát, A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűit. A kiemelkedő nézettség hatására nem hezitált sokáig az Amazon, februárban berendelte a folytatást, így aztán akinek bejött a VR-t az alternatív valósággal ötvöző sci-fi története, izgatottan várhatta a Chloë Grace Moretz, Garry Carr, Jack Reynor és T'Nia Miller alakította karakterek visszatérését.

A minap azonban a streamingszolgáltató váratlanul közölte, hogy inkább mégsem kér a második évadból, a döntés okaként pedig a közelmúlt eseményeit nevezte meg a Deadline értesülései szerint.

Hirdetés

A cég a jelenleg is zajló színész- és írósztrájkra hivatkozva, mondta vissza a folytatást, melynek munkálatai már idén megkezdődtek volna, hogy 2024-ben birtokba vehesse a tévéképernyőket. A filmes szaklap úgy tudja, a produkció csúszása veszélyeztette volna az Amazonnak 2025-ös műsortervét. A periféria elkészültét executive produceri minőségben támogató alkotópáros (civilben férj és feleség), Jonathan Nolan és Lisa Joy azzal vigasztalódhat, hogy az Amazon Prime-on jövőre fog bemutatkozni az általuk felügyelt Fallout adaptáció Walton Gogginsszal (A törvény embere), Ella Purnell-lel (A halottak hadserege) és Kyle MacLachlannel (Twin Peaks) a főbb szerepekben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)