Hirdetés

Előkerült és nagyot megy a neten a Reszkessetek, betörők! egy kivágott jelenete

|

Lehet, hogy még te sem láttad ezt a pár percet a filmből.

Hirdetés

Remélhetőleg aki akarta, már megtette, aki meg nem, azt nem kényszerítették a Reszkessetek, betörők! hagyományos, ünnepi újranézésére. Chris Columbus alkotása jó úgy, ahogy van, azonban most útnak indult a neten egy törölt jelenet, és sokan nem értik, miért kellett ezt kihagyni a filmből.

Lehet, hogy a hosszát akarták így csökkenteni, lehet, hogy ezt a pár percet nem tartották egész egyszerűen elég fontosnak - a forgatás és utómunka alatt rengeteget formálódnak a filmek. Mindenesetre most külön megnézheti mindenki.

Hirdetés

A több mint harminc éve forgatott jelenetben a két betörő, Harry és Marv énekelnek egy karácsonyi dalt, átfogalmazva annak szövegét, hogy hozzájuk illeszkedjen. Nem meglepő módon a betörésről szól.

Természetesen nem most került elő valami sötét pince hátsó részéből, már egy korábbi DVD-kiadás extrái között is szerepelt, valaki 2007-ben, 15 évvel ezelőtt töltötte fel a YouTube-ra, de ha te még nem láttad, íme:

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)