Hirdetés

Élőszereplős Gargoyles sorozatot tervez a Disney

|

Az egeres cég nagyon mélyre nyúlt az ötletekért. Egy '90-es évekbeli animációs szériát akar feltámasztani.

Hirdetés

Az eredeti Gargoyles széria 1994-től 1997-ig pörgött a korabeli tévék képernyőjén, és 78 epizódon át mesélt a középkorból napjainkba került vízköpők Shakespeare-i ihletésű éjszakai kalandjairól. Az egész sorozat 2019-ben felkerült a Disney+-ra, így ha nem ismerős nektek a cím, már mehettek is pótolni azt.

A Disney-nek láthatóan vannak még tervei Gargoyles-szal. A The Hollywood Reporter jelentése szerint ugyanis az Annabelle filmek írója, Gary Dauberman már együtt dolgozik a stúdióval egy élőszereplős reboot elindításán.

Hirdetés

A hírek szerint Dauberman az Atmoic Monster produkciós céggel közösen vesz részt a projektben, ami egyébként James Wan saját műhelye. A THR úgy tudja, szerint maga Wan is szerepet vállal a sorozat összeállításában, ami nem lenne meglepetés, mivel ő és Dauberman az Annabelle-t és az Apácát is együtt hozták tető alá.

A korábbi pletykák és a klasszikus játék remasterének híre mind egy irányba mutat. A Disney bizony pénzt akar látni a klasszikus meséből, és nem csak ebből.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)