Hirdetés

Élőszereplős Pindúr pandúrok sorozatot készít a The CW

|

Nem vicc, tényleg élőszereplős verzióban akarják adaptálni a Powerpuff Girls rajzfilmsorozatot.

Hirdetés

A The CW csatorna legtöbbeteknek valószínűleg a DC Comics tévésorozatok vagy esetleg a 15. évadával mostanában véget érő Odaát (Supernatural) miatt lehet ismerős. Nos, ők vették most a fejükbe, hogy újjáélesztik a Pindúr pandúrok (Powerpuff Girls) sorozatot, ezúttal azonban egy élőszereplős verziót álmodtak meg.

Hirdetés

Az új sorozatban a pandúrlányok immár kiábrándult huszonévesek lesznek, akik neheztelnek azért, hogy egész gyerekkorukat bűnüldöző szuperhősként kellett tölteniük. Kvázi folytatás lesz tehát az élőszereplős széria, amely azt a kérdést boncolgatja majd, hogy a lányok vajon végül összeállnak-e újra azért, hogy megmentsék a világot. Nekünk lenne erre egyébként egy elég erős tippünk: igen. Az eredeti Pindúr pandúrok rajzfilmsorozat egyébként 1998 és 2005 között futott, összesen 6 évadot és 78 epizódot élt meg.

A projekt mögé most íróként és producerként Heather Regnier, valamint az 2007-ben a Oscar-díjat kapott Diablo Cody állt be. A gyártás a Warner Bros. Televisionre hárul majd, remélhetőleg hamarosan további részletek is érkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)