Hirdetés

Élőszereplős Popeye film érkezik

|

Ez lesz az első élőszereplős próbálkozás az 1980-as Robin Williams film óta.

Hirdetés

Még az én milleniál gyerekkoromnak is csak elszórva volt része a Popeye, a tengerész. Az 1920-ban született képregénykarakter a megalkotása utáni évtizedekben fel-fel bukkant animációs sorozatokban, videojátékokban és néhány nagyobb adaptációban. A leghíresebb ezek között az 1980-as élőszereplős film Robin Williams főszereplésével.

Kevés fiatal van képben azzal, hogy ki is ez a spenótzabáló pofongép, de a King Features szeretne változtatni ezen. Az IP tulajdonosai a Variety jelentése szerint összeálltak a Chernin Entertainment csapatával, hogy elhozzanak egy új élőszereplős adaptációt.

Hirdetés

A Chernin Entertainment neve nem biztos, hogy sokaknak mond valamit, de a stúdiónak köszönhettünk többek között olyan csodákat, mint A majmok bolygója: Lázadás vagy a 2019-es Tolkien film.

Az írói feladatokat Michael Caleo fogja ellátni, aki korábban a Sexy Beast című Paramount+-os krimin és a Maffiózók egy epizódján dolgozott.

További részleteket nem tudni a projektről. Egyelőre sem a rendező személye nem ismert, sem a premier tervezett dátuma. Akárhogy is, nehéz elképzelni, hogy nagyot robbanhat, de reméljük, hogy tévedünk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)