Hirdetés

Élőszereplős Warhammer 40K tévésorozat készül

|

Ráadásul nem is akármelyik történetszálat fogják adaptálni a készítők.

Hirdetés

Hollywood Reporter információi szerint széles vigyorra húzódhat az Istencsászár hűséges alattvalóinak szája, ugyanis elkezdődtek egy élőszereplős Warhammer 40K munkálatai. Egyelőre még nagyon keveset árultak el nekünk a sorozatról, de ez a pár apróság is hatalmas bizakodásra adhat okot. 

Hirdetés

A szóban forgó Warhammer 40K tévésorozatnál ugyanis az a Frank Spotnitz tölti be a showrunner pozíciót, akinek korábban a remek The Man in the High Castle-t is köszönhettük. Az is kiderült, hogy az új élőszereplős adaptáció Dan Abnett trilógiáját (Xenos, Malleus és Hereticus), vagyis az Eisenhornt dolgozza fel, sőt ezt a címet is viseli majd - a világszerte több nyelven is megjelent kötetekből összesen több mint félmillió kelt el, sokan ezt tartják az egyik legjobb Warhammer történetszálnak. 

A Big Light Productions műhelyében készülő új sorozatról még nem lehet tudni, hogy mikor érkezik, vagy melyik tévécsatorna, esetleg streaming szolgáltató kínálatában lesz elérhető, valamint a stábtagok leleplezésére is várnunk kell. Egyelőre viszont talán a fenti pár infó is bőven elegendő ahhoz, hogy örüljenek a Warhammer 40K-rajongók. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)