Hirdetés

Előzetest kapott a Cherry, Tom Holland és a Végjáték rendezőinek Apple TV+-ra érkező filmje

|

Megért akkor a cseresznye, ki is kelt a magva, avagy Pókember így készül az idei díjszezonra.

Hirdetés

Anthony és Joe Russo beosztása a 2019-es Bosszúállók: Végjáték bemutatása óta sem ritkult. Ó, de még mennyire nem: többek közt élőszereplős Herkules-mozin, Millie Bobby Brownnal az Elektronikus állam című illusztrált sci-fi regény feldolgozásán, illetve The Gray Man címmel, Chris Evans és Ryan Gosling főszereplésével kőkemény, 200 millió dollárt kóstáló kémfilmen is dolgoznak épp a Netflixnek (ahová amúgy producerként leszállították tavaly a Tyler Rake: A kimenekítést is). Kemény.

Ha ez nem lenne elég, 2019-2020 között a Marvel Moziverzum Pókemberével, Tom Hollanddal is forgattak filmet, amivel mind ők, mind a 24 éves színész kicsit kimozdulhattak a komfortzónájukból: ez lett a Cherry, melynek alant máris bevizsgálhatjátok frissen debütált előzetesét.

Hirdetés

Az alapul szolgáló regényt, ami itthon Kopasz címmel kapható, az a Nico Walker írta, aki tulajdonképpen saját életét foglalta könyvbe Cherry karakterének képében. Őt játssza Holland, egy a főiskoláról kibukott srácot, aki onnan rögvest Irakba kerül, hazajutva pedig a poszttraumás stressz szindróma, illetve az ópiátok kerítik hatalmukba. Ekkor már magával rántja főiskolás szerelmét, Emilyt is (Ciara Bravo), függőségét pedig bankrablással finanszírozza. Így járja meg hát Holland a poklok poklát, illetve minden bizonnyal majd a 2021-es díjszezon legfontosabb gáláit is, hiszen egyre inkább úgy tűnik, hogy a szereppel jó néhány jelölést érdemelhet ki.

A Cherryt bizonyos amerikai mozikban február 26-án, a nálunk is elérhető Apple TV+ streamingszolgáltatón pedig március 12-én fogják debütáltatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)