Hirdetés

Előzetest kapott a Squid Game 2. évada és az élőszereplős vetélkedő is

|

A Netflix megvillantotta a Nyerd meg az életed! 2. szezonjának stábját, és mutatott egy kicsit az állítólag szörnyű körülmények között forgatott realityből is.

Hirdetés

2021. végén ragadta magával a világot a dél-koreai Nyerd meg az életed!, avagy Squid Game sorozat, amiben rossz pénzügyi helyzetbe került emberek az életüket kockáztatva küzdhettek a megváltó wonmilliárdokért. A siker hatására a Netflix a második szezont is berendelte, sőt, egy saját vetélkedőt is szervezett, aminek forgatása ugyan állítólag botrányos körülmények között zajlott, de legalább nem halt meg senki közben.

A TUDUM rendezvény keretében két, a franchise-hoz kapcsolódó előzetest is kaptunk, melyek közül az egyikben a 2. évad új szereplőiről van szó, a másik pedig azt vázolja, mennyire hű a sorozathoz a halállal nem fenyegető műsor körítése.

Hirdetés

A következő szezonban visszatér majd Lee Jung-jae Seong szerepében, Lee Byung-hun, mint a maszkos Front Man, Wi Ha-jun Hwangként, illetve Gong Yoo, aki a versenyzőket toborozta. Hozzájuk csatlakozik Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon és Yang Dong-geun, egyelőre ismeretlen szerepekben, valószínűleg versenyzőkként.

A Squid Game: The Challenge vetélkedő, amely novemberben indul, ennyire lesz hű a sorozathoz:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)