Hirdetés

Előzetest kapott az Odaát előzménysorozata, a The Winchesters

|

Maga Dean Winchester narrálja a széria első trailerét.

Hirdetés

Az Odaát 15 évad után, 2020-ban ért véget, de a The CW nem akarja, hogy a rajongók tétlenül, ürességet érezve bolyongjanak a világban, ezért hamarosan műsorra tűzi a The Winchesters sorozatot, mely az előzményekről mesél. 1972-ig utazunk vissza, és Dean szüleinek történetét fogjuk megismerni.

Az első előzetesben azt az éjszakát láthatjuk, amelyen John és Mary megismerkedtek, épp akkor, amikor a lány egy démont intézett el. Ez nem riasztotta meg különösebben a fiút, aki úgy véli, az apja is vadász.

Hirdetés

Az eddig ismert infók alapján a sztori szerint Mary fontolgatta, hogy felhagy a családi hagyományokkal, de apja eltűnése és a vietnámi veterán, John érkezése után egy újonnan alakult csapat élére áll. John ugyancsak az apját kutatja, ahogy az Odaátban Dean és Sam is ezzel kezdte kalandozásait.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A premier 2022 őszére várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)