Hirdetés

Előzménysorozat formájában tér vissza az Éli könyve, már a főszereplőt is megtalálták hozzá

|

Meglepően izgalmas koncepció, egy fiatal, feltörekvő sztárral fűszerezve.

Hirdetés

Egy egészen különleges és megindító, posztapokaliptikus akciófilmként mutatkozott be 2010-ben az Éli könyve, amiben Denzel Washington bújhatott a címszereplő bőrébe. A sztori egy egészen kerek történetet mesélt el, így a folytatást elég macerás lett volna leszállítani, de mint kiderült, a készítők nem is ebben gondolkodtak: egy előzménysorozat készül a sütőben, ráadásul már azt is tudni lehet, hogy ki formálhatja majd meg a sorozatban 30 évvel fiatalabb Élit.

A Deadline forrásai alapján nagyon úgy néz ki, hogy a Star Wars filmekben Finnt játszó színész, John Boyega bújhat majd az előzménysorozatban a karakter bőrébe.

Hirdetés

A projektben ráadásul az eredeti film írója és a Zsivány Egyes társszerzője, Gary Whitta is részt vesz, de a produceri szerepkörökben is ismerős arcok tevékenykednek majd, méghozzá a szintén 2010-es filmet jegyző testvérek, Albert és Allen Hughes.

Persze a projekt jövője még ettől függetlenül kérdéses, és egyelőre többet nem tudni róla, de a koncepció egészen izgalmasan hangzik, ráadásul a feltörekvő Boyegának is jól jönne egy ilyen kaliberű szerep, úgyhogy bízunk a legjobbakban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)